Kalender

Lyssna till ditt hjärta och tonen i din kropp

Måndag 30/7 – Torsdag 2/8 tar vi passbåten till  Sävö, i skärgården mellan Trosa och Nyköping, för en 4- dagars retreat i stillhet. Retreaten är fri från samtal och vardagligt prat. Istället söker vi att i tystnad – kombinerat med stilla musik och inre toner – fördjupa vår avslappning och komma närmare oss själva i en läkande och stärkande process.

Temat för retreaten är Tonen i min kropp. I en rytm av samlingar, sångmeditationer, rörelse, måltider och vila rör vi oss runt på ön och tar in naturen i den tysta retreaten. Gästledare för denna retreat är Elisabeth Ask, som tillsammans med Charlotte Kvarnhem, leder retreatens samlingar och erbjuder individuella sångsessioner för en fördjupad kontakt med tonen och avslappningen inom dig. En underbar upplevelse!

Du som deltar kan förvänta dig:

  • En unik upplevelse utöver det vanliga. Kraftfull avkoppling i tystnad tillsammans med andra.
  • En fördjupad relation till dig själv, dina tankar och känslor.
  • En stillhet, med starka naturinslag på vackra Sävö.
  • Professionell processledning med möjlighet till individuellt samtal och/eller sång.
  • God mat och charmigt boende i skärgårdmiljö på det nyrenoverade Sävö vandrarhem .

Pris: 4400 kr (För företag tillkommer moms ) Boka innan den 1/6 och få 300 kr rabatt!!

I priset ingår: Fyra dagar/tre nätter på Sävö vandrarhem, i två- eller tre-bädds rum, helpension, retreatledning ,gemensamma samlingar med meditativ sång och rörelse. Individuella samtal och/eller frigörande sång för dem som önskar.

En massageterapeut finns på plats och erbjuder kroppsbehandlingar. Ej inkluderat i priset.

 

 

Vad gör vi på en retreat?

Vi inleder vistelsen med en gemensam måltid, praktisk information och samling innan tystnaden börjar. Under retreaten varvar vi egen tid med gemensamma samlingar. Samlingarna sker på olika platser i naturen, du behöver vara fullt rörlig för att kunna ta dig runt på ön. I samlingarna jobbar vi utforskande med toner och enklare meditativ sång. Du behöver inte vara van att sjunga.

Mellan samlingar och måltider finns det gott om tid att bara vara, vila, sitta på klipporna vid havet eller vandra i det fantastiska naturreservatet.

Pratar man inte alls med varandra?

Retreat betyder att ”dra sig undan i tystnad”. I stillheten finns möjlighet att känna och tänka på ett annat sätt än i vardagen. Vi är tillsammans i en tyst gemenskap.

Vad gör man om det blir för jobbigt att vara tyst?

Retreatledarna erbjuder enskilda samtal och individuella sång sessioner. Vi finns där för dig och för att du skall få en minnesrik och utvecklande vistelse tillsammans med oss.

 

 

Om Retreat ledarna:

Charlotte Kvarnhem är internationellt certifierad coach och arbetar med människors utveckling sedan år 2000. Hon är en van gruppledare som gillar utmaningen i de tysta retreaterna.

Elisabeth Ask är musiklärare och även verksam som körledare, sångpedagog och sångerska. Utbildad bl.a på musikhögskolan i Örebro.

 

 

Sävö ligger i skärgården mellan Trosa och Nyköping. Källviks brygga ligger ca 5 mil norr om Nyköping eller 4 mil söder  om     Trosa. Båttransporten tar ca 15 minuter. Passbåten kostar 100 kr och betalas på plats.

För att anmäla dig : charlotte.kvarnhem@yahoo.se eller ring 070-7883846 


Leave a Reply