Helgens retreat var magisk..

I tacksam kärlek till livet och kreativiteten…

I djup tacksamhet möter jag vardagen igen. Djupt berörd av helgens retreat. Tio modiga människor som mötte tystanden. Deltagarna anlände på fredagen, snabba i sina rörelser och fulla av stadsenergi. En energi som sakta falnade bort för att slutligen, på söndagen bottna i en djup, stillsam och medveten avslappning.

Våra dagar på Sjöviken blev en skön rythm av god mat, tysta samlingar, personliga processer och långa vandringar på isen. Gålsjön var magisk. Täckt av tjock is, i ett hav av strålande sol. Som en saga, fast sann.

På lördagskvällen tände Emelie den vedeldade bastun. Att vilsamt bada bastu, i tystnad, med fri utsikt över sjön, blev ett speciellt minne för många av deltagarna.

Det är inte ovanligt att människor känner rädsla vid tanken på att vara tysta under längre tid. Därför var det extra fint att se hur avslappnade och nöjda mina deltagare var, när de lämnade retreaten på Söndagen. Flera av dem ville inte åka hem och några har redan bokat in sig på kommande retreathelger.  Helt fantastiskt att få vara delaktig i denna process!!

One Response to “Helgens retreat var magisk..”

Leave a Reply