Vad gör ni egentligen på de där retreaterna?

Rofyllt på Sjöviken

Nu förbereder jag nästa Tysta retreat på Sjöviken 20-22/4

Ibland får jag frågan: Vad gör ni där egentligen?

-Vi är tillsammans under tystnad. På fredagen träffas vi och fikar tillsammans, innan tystnaden börjar. Sen är vi i en rytm av måltider, samlingar och egen tid, Detta pågår fram till söndagen då vi bryter tystnaden tillsammans.

Våra samlingar är frivilliga och innehåller en blandning av avslappningsövningar, meditation,och kroppsövningar. Man behöver ingen förkunskap för att delta. Samlingar brukar vara uppskattade. En blandning av innehåll, allt för att stärka den tysta processen. Som en deltagare sa sist : ”Jag längtade till varje samling utom den sista, för då visste jag att det skulle ta slut.”

Mellan måltider och samlingar finns det gott om tid att vila och bara vara. Många väljer att promenera vid kanten av Gålsjön.

På lördagen tänder vi den vedeldade bastun, sen bastar de som vill och insuper sjöutsikten under djup avslappning.

Retreaten har ingen anknytning till specifik religion. Vi välkomnar alla ovsett tro eller religion. Det är en vacker process att se hur positivt påverkade våra deltagare blir av bara några dagars paus från det vanliga livet. En verklig gåva !

Det  finns några platser kvar och du har möjlighet att delta på April retreaten för endast 1900 kr , allt inkluderat.( ord pris 2900)

Vill du veta mer ? Hör gärna av dig

Kram Charlotte

One Response to “Vad gör ni egentligen på de där retreaterna?”

Leave a Reply